perjantai 4. lokakuuta 2013

KOHTI LASTENTEATTERIA.....Mainitsin hiljattain eräälle tuttavalleni joka työskentelee päivittäin lasten parissa, että haluaisin tehdä lastenteatteria. Onneksi avasin suuni, koska suureksi ilokseni, pääsen mahdollisesti päiväkotiin esiintymään lapsille. Eräs hyvä ystäväni jo Suomen Teatteriopistoajoilta lupautui kehittelemään kanssani sopivan pläjäyksen 1-3 vuotiaille taaperoille. Toivotaan että ehdotuksemme hyväksytään päiväkodissa….

Tässä on kyllä yksi haaste. Tämän kaiken on tapahduttava ruotsiksi. Mutta ei huolta, mielestäni ruotsinkielentaitoni on kehittynyt huomattavasti, mentyäni naimisiin kaksikielisen kanssa ;) 
MUTTA  jee, olen aivan innoissani. Joulu tulee jo aivan pian ja olishan se aivan mahtavaa päästä osallikseksi pikkuisten jouluriemua ja ilahduttaa päväkotilaisia.

Nyt vaan skitta esiin, ja harjoittelemaan joululauluja på svenska ja silleen!!! 

                                                                                Tit tap tip tap tipe tipe tip tap...
2 kommenttia:

  1. Ihana taiteilijaystäväni <3 Hienoja kuvia ja muistoja oot kerännyt tuohon aiempaankin postaukseen... Ja mä olen niin varma, että ttästä päiväkotiprojektista tulee ihan mahtava. Miten sitä pääsis itse katsomaan kun se on valmis?! Pitänee slouttautua johonkin päiväkotiin yleisöksi, hih! ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kannustuksesta! :) Ilmoitan kyllä heti kun projekti valmistuu, sitä en tiedä pääseekö päiväkotiin katsomaan mutta eiköhän selviä...;)

    VastaaPoista