torstai 22. toukokuuta 2014

Elämänmuutos

Hei ystävät!

Lupasin edellisessä kirjoituksessani että kerron teille jotakin mullistavaa. Mitään pidempiä pohdintoja elämästä tai valinnoista en aijo nyt tehdä. Mutta tosiasia on, että arkeni muuttuu pian aikalailla...

Mä aloitan opiskelut elokuussa, musta tulee leikkitäti.

Mä aloitan lähihoitajan opinnot, ja tarkoituksena olisi suuntautua lasten ja nuorten hoitoon ja kasvatustyöhön. Tämä koulutusohjelma on ollut mulla mielessä jo kauan aikaa sitten. 
Olin nimittäin parikymppisenä lasten-ja nuorten sairaalassa kesätöissä, leikkitoiminnanyksikössä lastenhoitajan sijaisena. Työ oli antoisaa ja rakastin sitä. 
Sosiaali-ja terveysalan perustutkinto on aika laaja ja pitää sisällään muutakin kun lasten kanssa leikkimistä. Mustahan tulee myös hoitsu ;). Opiskeluni tulee kestämään noin kaksi vuotta. Ensimmäinen vuosi on yhteisiä opintoja, toisena vuonna syvennytään omaan osaamisalaan. Olen kuitenkin varma siitä, että tämä on minulle juuri oikea valinta ja odotan innolla niitä mahdollisuuksia joita tämä koulutus eteeni tuo. 

Ihanaa kesäpäivää kaikille!P.s Kyllä mä vielä opintojen ohellakin olen suuri kulinaristi ja aijon jatkaa hömpötyksiäni herkkujen&viinin parissa.Meillä oli siskojeni kanssa pieni keikka ja teimme mm. porkkanakakku-muffinsseja pop up shoppiin.


xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti