maanantai 16. joulukuuta 2013

Tunnelmia Tulevasta

Huomenta kaikille!

Onko joululahjat jo ostettu? Mulla vielä muutama hankittavana.

Vuosi vaihtuu pian. Yksi lupauksistani on opetelella kirjoittamaan paremmin. Eli kirjoitusvirheitä ehkä vähemmän tulevaisuudessa, but be patient it will take some time ;)

Vuosi 2014 siis edessä. Musta tulee kolmekymppinen. Eihän se nyt sinänsä iso asia ole, eihän? Ehkä onkin. No ainakin juhlien puolesta on :D
Olen miettinyt useasti tämän vuoden aikana miten haluan viettää tämän suuren päivän. Aluksi ajattelin että haluan ehdottomasti tehdä jotakin merkityksellistä ja lähteä viinitarhoille Ranskaan, juoda samppanjaa suoraan tiloilta ja kylpeä puhtaan sinisessä välimeressä. Käytyäni läpi lukuisia eri vaihtoehtoja, tajusin haluavani viettää syntymäpäiväni perheeni parissa. Se on aina ollut niin. Kun en ole ollut heidän kanssaan, syntymäpäivistäni on puuttunut jotakin. Eli kuplivat kylmiksi ja herkut pöytään heinäkuussa! Love u guys.

Mitä sitten kolmekymppiys tuo tullessaan, sitä en tiedä. Elämästä tulee ehkä jotenkin vakavampaa, odotetaan että on aikuinen. Keskustelin lapsuudenystäväni kanssa siitä onko meillä kolmenkympinkriisi, ja tulimme siihen lopputulokseen että todellakin on. Kummatkin olemme kuluneen vuoden aikana miettineet mitä olemme saavuttaneet, verranneet itseämme muihin, kohdanneet muutoksia elämässämme. Onneksi yksi niistä muutoksista on se, että asumme taas lähellä toisiamme, ihan niin kuin silloin tytöntylleröinä.

Kolmekymppinen tai ei, elämästä pitää nauttia ja tehdä niitä asioita joista pitää. Kohti unelmia siis!

Kesäinen Pargas.


xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti