maanantai 23. syyskuuta 2013

Yön levottomat tunnit

Kello on 04.48. Olet tuijottanu kattoa viimeisen tunnin ajan, päässä vilisee... pohdintaa elämästä,  kuolemasta, työstä, terveydestä, unelmista, peloista. Päätät nousta ylös vuoteesta. Tuttua??
Olen aina ollut levoton syksyisin. Kun illat alkavat pimetä ja aamut ovat hämärän harmaita, se on merkki meikäläiselle- ala nukkua huonosti! En ole ikinä ollut mikään erinomainen nukkuja, niin mulle se on ihan normaalia nousta aamuyöstä ylös sängystä, keittää kamomillateetä ja kirjoittaa.
Tällä hetkellä uneni laatuun vaikuttavat myös
muutokset, joita elämässäni tapahtuu. Jouduin nimittäin vaihtamaa työpaikkaa, tuli äkkilähtö tutusta ja turvallisesta, vieraaseen ja tuntemattomaan. Työnkuva on sama kuin edellisessä työpaikassani (asiakaspalvelua, viinitietouden jakamista, kassatyötä yms), mutta eri tilat, työkaverit, toimintatavat ja ympäristö. Nojoo that's life, big deal, turha sitä on itkeä, mutta mä olen "tunne-ihminen" :).
Koska jollakin täytyy elää, niin pakko pitää kiinni "perusduunista"näinä aikoina. Kyllä mä silti katson toiveikkaana eteenpäin tulevaisuuteen, missä saan toteuttaa itseäni. Kuljen pikkuhiljaa sitä kohti. Ja olen siis kiitollinen siitä, että mulla on työ!

Kerroin teille edellisessä kirjoituksessani aikomuksistani tavoitella unelmiani, siihen unelmaan kuuluu myös lastenteatteri. Musta olis niin loistavaa saada tehdä töitä lasten kanssa, ja lapsille suunnattua teatteria. Muksut ovat vaan musta ihan huippuja! Aitoja, rehellisiä, teeskentelemättömiä.
Tapasin rakkaan ystäväni pitkästä aikaa sunnuntaina ja meillä olis hauskaa muistellessamme opiskeluaikaamme Suomen Teatteriopistossa. Hänen piti mm. "leikata mun häpykieleni" Jouko Turkan Hypnoosi-näytelmässä, jonka lopussa mä ammuin itseni. Eli voi sano että olemme kokeneet kaikenlaista yhdessä. Joka tapauksessa, puhuin alustavasti hänen kanssaan siitä, että voisimme joulun alla käydä esiintymässä päiväkodeissa lapsille. Teatterin ja laulun keinoin toivottaisimme Hyvää Joulua ;) Se olis niiiiiiin kivaa!!! Sitä siis suunnittelemaan...

Tällaisia yön levottomat tunnit voivat joskus olla, että eksyy kirjoitamaan omaa blogiaan ;)
Nyt, ennen kuin aamu alkaa valjeta, yritän saada nukuttua niin että jaksan loistaa Burlesque-tanssitunnilla huomenna, siis tänään..

P.s Mun upeat ihanat kollegat antoivat mulle läksiäislahjaksi lahjakortin Burlesque-vaateliikkeeseen. Menenpäs surffaamaan vielä hetkeksi, mitähän kaikkea ihanaa sieltä löytyy...;)

Niin ja kirjoitusvirheitä luultavimmin löytyy aikalailla mun teksteistä, varsinkin yöllä kirjoitetuista, jos se tuntuu liian vastenmieliseltä ja häiritsee...ei oo pakko lukee ;D

Puss puss.

3 kommenttia:

  1. Mä ymmärrän syksyn levottomuuden niin hyvin. Yöllä ajatukset on aina ihan erilaisia kun päivällä... Mutta hei, mehän nähdään sunnuntaina (onhan vielä voimassa?!)! Ihana NÄHDÄ ja päästä juttelemaan! Ja uudet työkuviot - odotan innolla uutisia ja muita kuulumisia! :)

    VastaaPoista