sunnuntai 27. lokakuuta 2013

tajunnanvirtaa ja kissanristiäisiä.

Marraskuu lähenee, värit ympärillämme alkavat haalistua. Täytyy myöntää että juuri tästä vuodenajasta en pidä. Siksi onkin hyvä pitää itsensä kiireisenä ja nähdä ystäviä sekä perhettä usein, herkutella ja nauttia elämän pienistä iloista.
Kissanristiäisiä tässä alkaakin jo olla marraskuun loppuun asti. Pikkujoulut, keilailu-ilta, viini-ilta, päivälliskutsuja....Just kivaa :)

Viime kesäinen HUIPPUhääporukkamme, (kaasot bestmannit aveceineen) oli eilen meillä syömässä ja viettämässä iltaa. Tarjolla oli Tapasta sekä äitini keittokirjan reseptin mukaan tehtyä Kuninkaallista kesäkurpitsakeittoa. Viiniä tietenkin myös runsaasti...
Eräs kaasoistani oli teettänyt häistämme kuvakirjan, olen vieläkin aivan otettu tästä. Kirjassa on kuvia, joita en ollut aiemmin nähnyt, pienistä kultaisista hetkistä. Esimerkiksi kirjaan on saatu se hetki, kun on häitä edeltävä ilta kaasojen parissa, yhteinen päivällinen rakkaiden ystävieni kanssa viimeisenä "sinkku-iltana". Mulla on ihania ystäviä. Love ya guys!

 Nyt hiukan väsyttää ja pääsemmekin nauttimaan sunnuntaipäivällisestä sisarelleni. Uskon että tiedossa on herkkuja jotka vievät kielen mennessään.

Mukavaa viikkoa kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti