torstai 20. helmikuuta 2014

Elämä on yhtä suunnittelua?

Moikka!

Mitä lähemmäs kesää mennään, sitä aktiivisemmaks mä tulen. Hirveesti ideoita, ajatuksia, haaveita ja pikkusuunnitelmia pääkopassa. Varsinkin nyt kevättalvella en itsekään meinaa pysyä omien ajatusteni perässä. Mietin elämää, tulevaisuutta, läheisiä, ystäviä, tuttavia, valintoja joita olen tehnyt, valintoja joita pitää tehdä, olemassaolon merkitystä. Tää on sitä taas, eikö olekin? Kolmekymppiys lähestyy- kolmenkympinkriisiä. Toisilla sitä tuntuu olevan vähemmän, toisilla enemmän :).
Elämään kuuluu suunnittelu. Suunnitelmat auttavan jaksamaan arjen keskellä ja selkeyttävät seuraavan päivän, viikon, kuukauden jopa vuoden aikataulua. Täytyy sanoa että mä en ole hirveen suunnitelmallinen ihminen. Välillä kärsin siitä kun joku asia menee pieleen tai jää tekemättä aikatauluvirheen takia.

Oli mitä ajatuksia ja suunnitelmia hyvänsä, yksi asia on tosi. Elokuvaprojekti lähestyy, jossa mulla on yksi naispääosarooleista. Jännittää ja samaan aikaan innostuttaa valtavasti. I'm ready!

Lisää infoa myöhemmin.

Sitä odotellessa ihastuttavan raikas resepti:

Mangosalaatti

1iso mango
4 kiinteää tomaattia
1/2 punasipulia
1 limetin mehu
1tl mormisuolaa
vastajauhettua valkopippuria

Kuori mango ja irrota hedelmäliha kivestä. Paloittele mango ja tomaatit. Kuori ja pilko sipuli. Sekoita mango, tomaatit ja sipuli. Lisää limettimehu ja mausteet. Nauti lisukkeena tai välipalana.

P.S Tästä salaatista saa runsaasti A-ja C-vitaaminia ja kuituja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti