maanantai 3. helmikuuta 2014

Kuvia ja nameja


Heipparallaa!

Aina ei jaksa puhua tai kirjoittaa. Mulla taitaa olla sellainen hetki nyt. Mutta sen haluan kertoa että viikonloppu oli superkiva. Ystäväni täytti kolmekymmentä vuotta ja pääsin Cheekin keikalle. Limusiinilla. Uskomattoman karismaattinen ja taitava taiteilija hän on, ei voi muuta sanoa. Ruokafiilistely jatkuu tavalliseen tapaan.



Lauantaibrunssi kotonamme

Kukat ne tuovat energiaa



 Mun lehtikaaliherkku:


400g luomujauhelihaa 
400g lehtikaalia
puolikas sipuli
5 cm kurkkua pieninä paloina
kourallinen pinaattia
1-2 dl punaisia linssejä
1 tlk go green tomaattimurskaa
puolikas kasvisliemikuutio
suolaa 
pippuria 
1 rkl hunajaa

Paista jauhelija ja sipuli. Mausta oman maun mukaan. Keitä kaali(5min) ja pinaatti (1min) samassa kattilassa. Keitä myös punaiset linssit kasvisliemikuutiossa (10 min). Lämmitä tomaattimurska pannulla ja lisää siihen hunaja. Pilko kurkku. Sekoita kaikki ainekset keskenään, mausta suolalla ja pippurilla. Valmis!Edelleenkin, helppoa ja hyvää :)


Isäni reseptin mukaan tehty mantelikana


Viinisuositukseni kiinalaiselle mantelikanalle:

 Itävaltalainen Heideboden. 
Viinissä tuoksuu punaiset marjat ja lempeät mausteet. Maku on tasapainoinen, raikas ja hedelmäinen. Viini ei ole liian dominoiva, hapokas tai ryhdikäs soijapohjaiselle kanaruoalle. 

KIPPIS! 

Hyvää viikkoa kaikille! <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti