sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Slow food short weekend


Moiiii!

Vapaa viikonloppu takana. Ah, harvinaista herkkua. Saimme illallisvieraita ja lauantaipäivän viihdyinkin keittiössä.


Viikonloppu alkaa. Perjantai-illan rentoutumista. Uusi tuttavuus.

Alkumalja vieraille: 2 senttiä akvaviittiä, 2 dl Russchian Schweppsiä, sitruunalohko


Karitsanpotkat, määränpää pata

 Lorautin myös joukkoon punaviiniä sekä timjamia ja kuivattuja sieniä.  Myöhemmin lisäsin porkkanat, pikkusipulit ja palan palsternakkaa. Hautumisaika 4 h.


Sunnuntaina näin pitkästä aikaa rakasta ystävää ja nautimme Cafe Mochat



Tämän illan aasialaishenkinen salaatti(katso mitä kaapissa on salde): Lehtikaalia, porkkanaa, pinaattia, sitruuna- perunamuusia, pellavansiemeniä. Mausteena soyaa, omenaviinietikkaa ja pippuria.





ENERGISTÄ VIIKKOA KAIKILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti