sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Erilainen viikko edessä

Rakkaat toverit!  Olen pahoillani etten ole käynyt täällä taas aikoihin jakamassa hurjia ajatuksiani kanssanne :) Päivät vaan ovat niin vikkeliä, sitten huomaamaan että viikko on mennyt jo ohi.

Vaikka on marraskuu, mussa on virtaa enemmän ku aikoihin. Suunnittelen joululahjoja läheisilleni ja metsästän päivittäin uusia joulukoristeita kotiin, koska niitähän PITÄÄ olla runsaasti, ainakin joulukuusessa. Aijon antaa myös itselleni joululahjan ;) TATSKAN!
Mulla on muutamakin vaihtoehto, mutta en ole päättänyt minkä niistä valitsen... tässä yksi idis. Klassikko oikeastaan, mutta jotenkin tuntuu omalta.

Olemme tällä hetkellä meidän jokavuotisella "koiranhoitoreissullamme". Vanhempani ovat lähteneet tänään etelän lämpöön ja me olemme asettuneet taloksi lapsuudenkotiini. Mikäs tässä, tilaa enemmän kun omassa kodissa, meri aivan vieressä ja herkkukauppa, jossa perheemme on asioinut niin kauan kuin muistan. On myös hauskaa pitkästä aikaa pyöriä omilla kotikulmilla ja nähdä tuttuja naapureita.

Tämä nuori herra rakastaa leikkimistä ja pitää ihmisistä. Elävä pehmulelu.
Maisema parvekkeelta rauhoittaa.

Jotkut kukat pitävät viileästä ja viihtyvät vieläkin ulkona. Näyttää ihan syötävältä.Olen myös todella innoissani sen takia, että pääsen näyttelemään taas. Kerron siitä pian lisää ;)


Mukavaa sunnuntaita kaikille! Me tehdään pizzaa ystäviemme kanssa ja otetaan lungisti :)

PUSS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti